« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Maciej Panczykowski" <m...@w...pl> Newsgroups: pl.sci.medycyna Subject: Re: Miód bakteriobójczy? Date: Wed, 1 Oct 2003 15:15:13 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 30 Message-ID: <blek11$8nk$1@SunSITE.icm.edu.pl> References: <ble4m0$8tj$1@SunSITE.icm.edu.pl> <blehm6$1pse$1@foka1.acn.pl> NNTP-Posting-Host: chello062179084211.chello.pl X-Trace: SunSITE.icm.edu.pl 1065014113 8948 62.179.84.211 (1 Oct 2003 13:15:13 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 1 Oct 2003 13:15:13 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.medycyna:120918 Ukryj nagłówki Chodzi Ci o to, że ciśnienie osmotyczne stężonego roztwoeru cukru jest tak |
Zobacz także