Data: 2007-10-24 20:17:00
Temat: Re: Mleczko cielęce po prowansalsku?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <2...@n...onet.pl>,
l...@r...com wrote:
> > Nie znalazłem nic pod tą nazwą w moich książkach kucharskich. Ale jest
> > tam mnóstwo innych przepisów na ris de veau. Mam coś podać?
> >
> > I czy naprawdę chcesz to zrobić? Ja raz zrobiłem, spróbowałem i mogę się
> > obyć bez tego.
> >
> > Władysław
> >
> Dzięki, ale mam akurat w lodówce grasicę, a nie podgardle! I właśnie chcę
> spróbować - może ten jeden raz.
Też nie o podgardlu piszę. A skoroś taki znawca, to dla mnie EOT.
Władysław
--
Najgorszą radą, jaką można udzielić większości ludzi jest: bądź sobą.
|