Data: 2012-10-06 08:10:29
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: tomjas <t...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 6 Oct 2012 08:50:54 +0200, Chiron wrote:
> Użytkownik "tomjas" <t...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:slrnk6vk9v.68c.tomjas@krusty.localdomain...
>> On Fri, 5 Oct 2012 23:14:21 +0200, Ikselka wrote:
>>> Dnia Fri, 05 Oct 2012 23:06:56 +0200, Aicha napisał(a):
>>>
>>>
>>>> Myślę, że kluczową sprawą jest jakość sera.
>>>
>>> Z kupnego mi wychodził gorzki, dopiero z tego "od baby" wychodzi jak
>>> trzeba
>>> - kolejny właśnie zaczyna chodzić, jutro topię ;-PPP
>> A właśnie - też ostatnio zrobiłem i wyszedł gorzki. Cały poszedł do
>> śmieci. Myślałem, że to wina sody. Jakoś do nabiału od baby nie mogę się
>> przekonać - mam obiekcje co do higieny przygotowywania.
>
> Obiekcje? Przecież to i tak baba sprzedaje do mleczarni- oni tam tylko
> przerabiają to "niehigieniczne" mleko. Naprawdę. Oni go wcale nie
> wytwarzają:-)
>
Miałem bardziej na myśli wytwarzanie sera:)
|