Data: 2003-10-03 18:35:39
Temat: Re: Nowy - jeszcze jedna proba pytania o figi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 3 Oct 2003 19:33:03 +0200, "Dario" <D...@i...nu>
wrote:
>Figi lekko skrop octem jablkowym, aby nie byly za slodkie, obloz maskarpone
>wymieszanym z mielonymi orzechami i zawin w plastry szynki Parmenskiej.
>Podawaj na salacie z dodatkiem ruccoli i aceto balsamico.
>
>Mlody kozi ser posyp suszonym origano i zawin w pokrojony w cienkie plastry
>chudy boczek i zapiecz w piekarniku. podaj na salacie przybranej pokrojonymi
>cienko figami. polej odrobina modu wymieszanego z gorczyca.(efekt slodkawo-
>pikantny)
>
>Dario
>
ale to chyba ze swiezymi figami tak sie obchodzisz...czy
suszonymi? bom zaintrygowana. figi lubie i takie i takie, kozi
ser, boczek, i orzechy i prosciutto di Parma...hhhmmmmmm
trys, niby najedzony, ale jakby kto tak postawil TO przede mna,
to na sile, ale jednak.........
K.T. - starannie opakowana
|