Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Nowy z zapytaniem
Date: 20 Jun 2001 19:43:55 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 51
Message-ID: <003301c0f9b0$25942500$0200a8c0@BeataMoryl>
References: <9gqbe3$ji5$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 993059035 27917 192.168.240.245 (20 Jun 2001 17:43:55 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 20 Jun 2001 17:43:55 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Received: from BeataMoryl (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3/Debian 8.9.3-21) with SMTP id TAA19764
for <p...@n...pl>; Wed, 20 Jun 2001 19:41:41 +0200
X-Received: from BeataMoryl (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3/Debian 8.9.3-21) with SMTP id TAA19764
for <p...@n...pl>; Wed, 20 Jun 2001 19:41:41 +0200
X-Received: from BeataMoryl (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3/Debian 8.9.3-21) with SMTP id TAA19764
for <p...@n...pl>; Wed, 20 Jun 2001 19:41:41 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:55718
Ukryj nagłówki
UWAGA 1: Grupo ;-) Skopiowalam ten post, wiec jesli pojutrze ktos znow
zapyta o ciasto do pizzy - leave it to me :-)
UWAGA 2: Czarny - milo Cie widziec na grupie - nie dziw sie, jesli na Twoje
pytanie nikt nie odpowie, albo pusci dziwny komentarz - tu doslownie co
tydzien ktos pyta o ciasto do pizzy i kurczaka "takiego jak w KFC" wiec
odczuwamy juz zmeczenie materialu ;-)))
Sprawdzone przepisy na ciasto znajdziesz w archiwum pod adresami:
http://www.kuchnia.3miasto.pl/6588.htm
http://www.kuchnia.3miasto.pl/2649.htm
http://www.kuchnia.3miasto.pl/2867.htm
http://www.kuchnia.3miasto.pl/3089.htm
http://www.kuchnia.3miasto.pl/3090.htm
http://www.kuchnia.3miasto.pl/4270.htm
oraz kolejne przepisy - tym razem na ciasto + dodatki znajdziesz na liscie:
http://www.kuchnia.3miasto.pl/all_p.htm
Jesli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej i masz troche czasu , przestudiuj
nastepujace watki:
Ciasto do pizzy ???
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=2173938&aid
=7841257
Pizza: ciasto włoskie/Pizza Hut/Telepizza
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=1662863&aid
=5918913
przepis na dobrą Pizzę?
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=1620916&aid
=5726520
Pizza
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=1806118&aid
=6447684
watek w ktorym pada istotna porada uzywania do wypieku pizzy cegiel
szamotowych - polecam !!!
piec do pizzy w domu
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.rec
.kuchnia&tid=2036214&aid
=7314694
jesli lubisz dywagacje kulinarno-filozoficzne polecam watek:
Typy maki
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.r
ec.kuchnia&aid=8081091
To tyle - zycze milej lektury
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|