Data: 2003-02-24 11:25:10
Temat: Re: O chlebie - nie bylo w archiwum?
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Agnieszka Lipska" <N...@p...pl> napisal w wiadomosci
news:3e5a008f.173579@news.tpi.pl...
> Z przepisu Wojmata, zakwas sobie dojrzewal 6 dni, chyba odpowiednio
> pachnial i byl kwasny. Chlebisko wyszlo podobne w smaku do tego, ktore
> kupilam w sklepie eko, tylko byl zapadniety i kluchowaty - jakby za
> mokry?
>
> Co moge teraz zrobic z tym surowym ciastem, ktore stoi od wczoraj w
> lodowce? Moze sprobuje keszcze raz tylko mniej wody?
>
> AgaLi
radze napisac do Wojmata, mysle, ze Ci chetnie odpowie. Czasami tu zaglada,
ale ostatnio rzadko. Napisz na priv.
w...@v...pl
Jola L-L
|