Data: 2003-07-28 12:03:55
Temat: Re: OT. Nazewnictwo kulinarne
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 28 Jul 2003 14:00:33 +0200, Marek Bieniek
<m...@p...wytnij.onet.pl> wrote:
>On Mon, 28 Jul 2003 12:57:16 +0100, Krysia Thompson wrote:
>
>> takiego soreta to ciagnac przez slomke byloby ciezko, zatka sie
>> slomka od reki, sorbeta do wafelka tez nie wtloczysz...
>
>:)
>Jusz siem kajam i przyznaję po raz drugi, że zapomniałem o granicie:)
>
>m.
nie kajaj sie, po co ;)) ale jakby te granite jeszcze porzadniej
roztluc i zamrozic to bedzie sorbet. juz wiem - sorbet jest
gladszy od garanity vel sniegu tatrzanskiego
van pe.
no i ma, a przynajmniej pwoinien miec bialka ubite
K.T. - starannie opakowana
|