Data: 2015-03-31 22:31:33
Temat: Re: Odp: Odp: jaki blender do orzechow ?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 31 Mar 2015 22:11:34 +0200, @ napisał(a):
> Przed
> schlodzeniem mozna jeszcze posypac/obtoczyc karobem lub gorzkim kakao, wtedy
> smak jest jeszcze ciekawszy.
> Od kiedy "odkrylam" ten sposob na domowe smakolyki, nawet nie spogladam w
> strone raffaello, snickersow czy innych wynalazkow.
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-pralinki/576-p
rzepis-na-sliwki-w-czekoladzie
> Z Twojego pomyslu z pewnoscia skorzystam jak juz znajde sprzet, ktory mi
> bedzie w stanie z orzechow zrobic w miare plynna mase, dziekuje :)
Nie ma za co, boję się tylko, że nie znajdziesz takowego. Jednak co
przemysł, to przemysł - obawiam się, że oni robią masło orzechowe z
odtłuszczonego CHEMICZNIE surowca, potem dodając olej...
--
Ikselka
"Spójrzmy tylko na królestwo nasze, jedno z pierwszych w Europie, spójrzmy
na jego siły i środki obronne, na jego dostatki, bogactwa, na wszystko, co
ludziom jest potrzebne. Czegóż nam brakuje? Oto rządu silnego i ustalonego
ładu prawnego, a wtedy wszystko będziemy mieli i stać będziemy silni i
pewni siebie.
Jan Zamoyski, fragment przemówienia sejmowego z 1575.
|