Data: 2000-03-29 14:22:38
Temat: Re: Odp: krupnik
Od: Slavek <s...@u...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Joanna Sereinig wrote:
> Janusz Danak napisał(a):
>
> > Użytkownik sadyl <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> > napisał:3...@p...onet.pl...
> > >
> >
> > >
> > > Osobiście preferuję kości ze schabu
> > Ja rowniez, jak odkrawam sam schab od kosci to specjalnie zostawiam ciut
> > wiecej miesa na kosci, jest potem co obgryzac, lubie to, a z krupniku
> > smakuje najlepiej
> >
>
> A ja w ogóle nie jadam zup gotowanych na wieprzowinie. Jakoś mi "nie leżą".
> Jedyny wyjątek stanowi pomidorówka, na którą zawsze zostawiam sobie taką
> właśnie niestarannie okrojoną kostkę odschabową. I potem to mięsko obieram i
> wrzucam do zupki, do tego makaronik... Ach, jej...
> Natomiast nie lubię pomidorowej z ryżem, podczas gdy ogórkowa u mnie tylko z
> ryżem i tylko kwaśna jak diabli. Co zupa to zwyczaj. :))))))))
>
> Joanna
Ja tyz nie lubie ryzu w pomidorowce,
a dodam wiecej w golabkach tyz nie lubie ryzu,
ani w papryce faszerowanej
Pozdrawiam,
Slav
|