Data: 2001-08-29 09:39:35
Temat: Re: Odp: o pierogach z mięsem i kapustą.
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>>
>> Nie wiem jak Wy ale Ja mam pewne udziwnienie jeżeli chodzi o
>> farsz. Może to normalne w innych domach. Otóż...jak już to
>> wszystko jest zmieszane (kapusta, mięso, cebula, sole i inne) i w
>> zasadzie czeka na załadunek, wówczas Ja biorę największą patelnię
>> w okolicy, nieprzypalająca i opiekam farsz mieszając. Taki
>> obsmażony farsz wydobywa z gotowanych grzybków i mięsa dodatkowy
>> aromat.
cholera! Juz myslalam, ze z braku inwencji uda mi sie ominac gl.
posilek (zawsze moge im powiedziec, ze juz jedli i zapomnieli) a
tu te pierogi...moze zrobie sam farsz?
Krysia aka Hiena (tyle, ze ja "wyrownuje")
K.T. - starannie opakowana
|