Data: 2006-04-14 19:16:48
Temat: Re: Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja???
Od: "ullaaa" <a...@w...ce>
Pokaż wszystkie nagłówki
A grupowicz eM eL napisał:
> Co do jablek
> to wprost przeciwnie - w zaleznosci od gatunku wytrzymuja w
> koszyku w kuchni nawet do dwoch tygodni.
Hehe, przypomniała mi się nawet śmieszna scena z filmu '28 dni
później', gdzie cały kraj spustoszyła zaraza i zdrowych ludzi
pozostało kilka osób. Wpadają oni do jakiegoś opustoszałego
supermarketu, by znaleźć jakiś prowiant, łażą między półkami, wszystko
zgniłe i nagle takie zdziwienie, gdy pomiędzy tym wszystkim te zielone
jabłka nadal piękne i zielone :]. Ach, ta wspaniała chemia :)
--
ula mówi ahoj // ullaaa na op.pl // dżidżi: 3234801
|