Data: 2003-09-05 06:37:36
Temat: Re: Papryka- jak j? zakonserwować, by nadawała się do lecza?
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sabinka" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bj8j1c.3vvj78j.1@sa.re...
> On 1 Sep 2003 15:13:59 +0200, "Go?ka" <g...@W...pl> wrote:
>
> > A co do mrożenia, a konkretnie rozmrażania papryki lub gotowego sosu-
lepiej
> >robić to szybko ? czy powoli?
>
> Ponoc mrozonki powinno sie rozmrazac w lodowce wiec raczej powoli. Ze
> wzgl. na bakterie.
A jezeli maja byc natychmiast wykorzystane? Ja czesto wrzucam mrozonke
prosto z zamrazalnika na patelnie. Owoce do ciasta tez czesto daje zmrozone.
Bakterie chyba nie maja wtedy znaczenia?
--
Pozdrawiam,
Ania
Jak mozna krotko opisac, co to jest pyszny smak dobrych potraw? To kaloria!
/Garfield/
|