| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Sabinka <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Papryka- jak j? zakonserwować, by nadawała się do lecza? Date: Fri, 05 Sep 2003 23:53:41 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <b...@s...re> References: <biv23o$pg1$1@atlantis.news.tpi.pl> <1...@n...onet.pl> <b...@s...re> <bj9aac$p51$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: s...@w...pl NNTP-Posting-Host: 212.244.114.146 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1062798870 13774 212.244.114.146 (5 Sep 2003 21:54:30 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 5 Sep 2003 21:54:30 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:172557 Ukryj nagłówki On Fri, 5 Sep 2003 08:37:36 +0200, "Anna Ladorucka" | |
Zobacz także