Data: 2006-07-07 09:15:21
Temat: Re: Pasta jajeczna... Zapytanie...
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara K. napisał(a):
> Ja zawsze robię pastę z gotowanych jajek, szczypiorku, majonezu Winiar, soli
> i pieprzu. Czasami przerabiam to na pastę rybno-jajeczną i dodaję kawałki
> makreli.
Ok, dzieki... Rybna robie zwykle z serkiem i szczypiorkiem i doslownie
lyzka smietany i jogurtu naturalnego+przyprawy do smaku - pieprz, sol,
papryka i pietruszka - rybki w oleju lub pomidorach - zaleznie od ochoty ;-)
Maciek
--
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (071) 343-61-67 w. 108, faks (071) 341-99-11
|