Data: 2016-08-24 23:18:58
Temat: Re: Pasternak - wejście Smoka.
Od: "samya" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Animka" <a...@t...wp.pl> napisał w wiadomości
news:57be05a8$0$641$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2016-08-23 o 22:28, Ikselka pisze:
>> Niestety, niewiele mniej kaloryczny niż ziemniaki, ale za to ma inne
>> proporcje składników BWT (Białko/Tłuszcz/Węglowodany): dużo więcej białka
>> niż ziemniak, a dwa razy mniej węglowodanów od niego. Czyli w sumie jak
>> najbardziej dietetyczny, bo w ew. odchudzaniu bardzo ważne są te
>> proporcje.
>> Tyle że wtedy masełko odpada 3-)
> No wiesz?
> Masełko to na I miejscu jest cudem smaku i nie tuczy. Margarynę jak ktoś
> je to się tuczy.
> Dużo masła powinny jeść osoby, które maja suchą skórę.
>
> --
> animka
Masełko w połączeniu z węglowodanami niestety tuczy, jak kazdy tłuszcz w tej
kombinacji:)
Margaryna nie nadaje sie w ogole do spozycia - nawet USA zmadrzaly i FDA
wycofuje tluszcze utwardzone ze sprzedazy.
@
|