Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Piec pod przykryciem czy nie? Re: Piec pod przykryciem czy nie?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Piec pod przykryciem czy nie?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte
rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "waldek" <x...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Piec pod przykryciem czy nie?
Date: Wed, 10 Sep 2003 12:03:15 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 16
Message-ID: <bjmsv7$puc$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <t...@4...com>
NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1063188268 26572 212.160.198.2 (10 Sep 2003 10:04:28
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 10 Sep 2003 10:04:28 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2727.1300
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:172917
Ukryj nagłówki

=======
Generalnie im wiekszy kawal miecha tym bezpieczniej mozna piec bez
przykrycia. Male kawalki za bardzo wysychaja. Jak pieczesz bez przykrycia to
dobrze jest osznurowac mieso, aby bylo bardziej zwarte - wolniej traci
wilgoc. Trzeba tez czesto polewac sosem i ew. uzupelniac to co odparuje. Sos
z takiej pieczeni jest duzo lepszy niz z pieczonej pod przykryciem, ale jest
caly czas grozba wysuszenia miesa, no i kurczy sie ono bardziej.
Zazwyczaj robie tak jak pisala Joanna. Po zrumienieniu na patelni (smalec),
ponad polowe czasu pieke pod przykryciem, a reszte bez przykrycia pracujac
na skórke i sos.


waldek
========


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.09 Eugeniusz Dębski
10.09 Artur Z
11.09 Broda
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK