Data: 2010-05-31 10:15:40
Temat: Re: Pieczeń duszona z pręgi.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 31 May 2010 10:06:38 +0200, Misiek napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:1put6f6axuygn.1emdwng5tflkr$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Fri, 28 May 2010 10:49:15 +0200, Ikselka napisał(a):
>>
>>> Dnia Thu, 27 May 2010 14:25:07 +0200, E. napisał(a):
>>>
>>>> Dobrze upieczona wołowica jest krucha tak, że rozpada się w ustach i
>>>> noża nie trzeba używać do jedzenia :)
>>>
>>> O to chodzi. A spróbuj jeszcze przed pieczeniem/duszeniem zambajcowac
>>
>> Miało byc "zamarynować", potem "zabajcować", więc wyszło, co wyszło ;-P
>>
>
> Zabejcowac.. z tego co wiem ^^
http://www.przepisy.rzeszow.pl/content/bajcowanie-dz
iczyzny-zaj%C4%85c-sarna-dzik
Bejca to barwnik do drewna.
|