Data: 2010-05-31 08:06:38
Temat: Re: Pieczeń duszona z pręgi.
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1put6f6axuygn.1emdwng5tflkr$.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 28 May 2010 10:49:15 +0200, Ikselka napisał(a):
>
>> Dnia Thu, 27 May 2010 14:25:07 +0200, E. napisał(a):
>>
>>> Dobrze upieczona wołowica jest krucha tak, że rozpada się w ustach i
>>> noża nie trzeba używać do jedzenia :)
>>
>> O to chodzi. A spróbuj jeszcze przed pieczeniem/duszeniem zambajcowac
>
> Miało byc "zamarynować", potem "zabajcować", więc wyszło, co wyszło ;-P
>
Zabejcowac.. z tego co wiem ^^
|