Data: 2000-04-17 09:24:12
Temat: Re: Pieczen rzymska
Od: Marek Smolinski <m...@c...uni.torun.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett wrote:
>
> W Stanach bardzo popularnym obiadem zalatanych matek jest meatloaf, cos
> w rodzaju pieczeni rzymskiej. Do dzis lubie zrobic sobie taka pieczen,
> bo jest latwo, szybko i mozna odgrzewac czy zamrazac. Oto moj przepis -
> wystarcza na rodzine 4-osobowa na obiad, a reszte mozna pokroic w
> plastry i uzyc w sandwiczach.
>
[ciach]
Ja robie cos takiego raz w miesiacu. Od czasu jak sie dowiedzialem
co pakuja do kielbasy to przestalem jest wedliny.
I sam robie pieczenie, galerety, pasztety, biala kielbase itd.
Marek S.
--
____________________________________________________
_________________
Marek J. Smolinski E-mail: M...@C...UNI.TORUN.PL
OFFICE: NICHOLAS COPERNICUS UNIVERSITY DEPT. OF CHEMISTRY
Gagarina 7/112 87-100 TORUN POLAND PHONE NO. (+48) (056) 6114505
FAX NO. (+48) (056) 6542477
____________________________________________________
_________________
|