Data: 2000-04-17 09:34:08
Temat: Re: Pieczen rzymska
Od: e...@l...pdi.net (Ella Szeremetti)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Marek Smolinski <m...@d...boa.uni.torun.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, April 17, 2000 11:24 AM
Subject: Re: Pieczen rzymska
> Ja robie cos takiego raz w miesiacu. Od czasu jak sie dowiedzialem
> co pakuja do kielbasy to przestalem jest wedliny.
> I sam robie pieczenie, galerety, pasztety, biala kielbase itd.
>
> Marek S.
"Pieczenie, galarety, pasztety" jeszcze przezylam. Ale moglbys zdradzic
przepis na "biala kielbasa domowej roboty"???????????????
Wdzieczna bede do samej smierci- oczywiscie z przejedzenia:)))))
Ella
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|