« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net! newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl! news.nask.org.pl!news.internetia.pl!not-for-mail From: "michalek" <m...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pieczenie jesiotra Date: Mon, 16 Mar 2009 08:55:19 +0100 Organization: Netia S.A. Lines: 11 Message-ID: <gpl161$7uv$1@mx1.internetia.pl> References: <gph0v2$4d6$1@mx1.internetia.pl> <gpkust$af6$2@news.task.gda.pl> <gpkvbb$r7$1@inews.gazeta.pl> <gpl0cg$2ee$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 87-205-35-48.adsl.inetia.pl X-Trace: mx1.internetia.pl 1237190657 8159 87.205.35.48 (16 Mar 2009 08:04:17 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 16 Mar 2009 08:04:17 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Tech-Contact: u...@i...pl X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-Server-Info: http://www.internetia.pl/news/ X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:321217 Ukryj nagłówki Wg mnie najlepszy jest pieczony i pałaszowany na zimno z pikantnym sosem. |
Zobacz także