Data: 2011-03-21 17:58:55
Temat: Re: Pierogi - moze laickie, ale...
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-03-21 15:23, Ikselka pisze:
>>> Adam Gessler ma się do kuchni POLSKIEJ delikatnie mówiąc jak pięść do
>>> nosa.
>>> Może U NICH tak się robi ciasto pierogowe, ale nie u nas.
>>
>> Coz, wiem ze gotuje na prawde dobrze... Wiec czemu nie sprobowac?
>
> Nie mówię, że źle gotuje ani niczego takiego, tylko że nie może być
> autorytetem w polskiej kuchni, w tym pierogowej.
> "Ichnie" pierogi też zapewne są smaczne, bez tego jajka i z mlekiem oraz
> masłem klarowanym ;-ppp
Oooo, już dawno nie było flejma o tym, co je czyje i po czemu gorsze :DDD
--
Pozdrawiam - Aicha
http://wroclawdailyphoto.blogspot.com/
Jak nie pisać po angielsku
|