Data: 2001-02-05 11:58:20
Temat: Re: Plecak ziemniaczany
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>Dzis tak zrobilem. Super!! Trze sie blyskawicznie ! Robi raz dwa!
>Ale prosze napisz jak ty to robisz . Moje farfocle zdawaly sie jakies
>luzne wiec to dodalem jajko,posolilem i na patelnie. Czy to tak?
>Nie mozna ich dlugo trzymac w misce / farfocli/ bo puszczaja sok.
>Troche sie przypalaly, troche byly surowe.Troche tez bylo luznych
>wiorkow
>Ale kierunek bardzo sluszny!!!
>I co za wygoda! Super wygladaja !!!
>Dzieki Krysiu!!
>Tomek W
Jak ja to robie..... hhmmm tak, jak Ty. Ale to troche , jak z ta
ryba , ktora usilowalam usmazyc w glebokim tluszczu dawno temu -
albo panierunek spalony a ryba surowa, albo ryba usmazone, a
panierunek az kapal od tluszczu...
Ja plyn wyrzucam (zdaje mi sie, ze kiedys trymalam cale te
farfocle na sicie i z tego nabieralam na patenie. A tak w ogole
to zazwyczaj robie wszytko naraz - tu tre, a tu sie jeden
smazy... . Mize za szybko chcesz je usmazyc - zmniejsz
gaz/elektryke... Luzne wiory tez mi wychodza,
Tak jak pisalam - wrzucic tego lyche duza, potem rozprowadzic po
patelni i przygniesc, smazyc moze szybciej z jednej strony a
wolniej z drugiej.
Krysia
Nie widze grzechu w soleniu...
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|