« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.one t.pl!not-for-mail From: "Gusia" <s...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Polędwica wieprzowa Date: Mon, 4 Nov 2002 14:52:00 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 17 Sender: s...@p...onet.pl@dial-1012.jgora.dialog.net.pl Message-ID: <aq5ucr$sst$1@news.onet.pl> References: <aq5sl8$2pm$1@news2.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: dial-1012.jgora.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1036418267 29597 62.87.134.244 (4 Nov 2002 13:57:47 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 4 Nov 2002 13:57:47 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:133046 Ukryj nagłówki pociąć na kotlety, lekko rozbić, posolić, popieprzyć, obsmażyć z dwóch |
Zobacz także