Data: 2015-03-04 17:54:35
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: Pszemol <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun <i...@j...ru> wrote:
> W dniu 2015-02-23 o 16:52, Pszemol pisze:
>> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message >
>> news:54eb4305$0$2209$65785112@news.neostrada.pl...
>>> W dniu 2015-02-22 o 18:03, Pszemol pisze:
>>>>
>>>> Hm... teraz sie pogubiłem. Kukurydza też jest zła? Czemu?
>>>
>>> "Ulepszana" w sposób nienaturalny.
>>
>> Jasne, bo chleb się piecze w sposób bardzo naturalny :-))
>> I w naturalny sposób hodowane są jabłka i wiśnie :-))
>> Wszyscy kupujemy w sklepach przecież owoce z zamosiejek.
>
> A gdzie Ty widzisz "gwałcenie natury" w pieczeniu chleba czy wiśniach?, o
> ile oczywiście nie pochodzą one z USA.
Nienaturalność chyba inaczej rozumiemy.
A genetyczne modyfikacje gwałceniem natury też nie nazywałbym.
|