Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przyprawiona wolowina na surowo Re: Przyprawiona wolowina na surowo

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Przyprawiona wolowina na surowo

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu.
pl!news.agh.edu.pl!not-for-mail
From: "{Wilma}" <w...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Przyprawiona wolowina na surowo
Date: Fri, 5 Oct 2001 07:50:58 +0200
Organization: University of Mining & Metallurgy
Lines: 21
Message-ID: <9pjhpb$icr$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
References: <9p8bvn$65h$1@sunsite.icm.edu.pl> <9p8t7e$5jr$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
<9p90qb$4tu$1@sunsite.icm.edu.pl> <9p919r$c08$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
<1f0lc23.z3i4n61w8nulcN%wlos@tele.com.pl>
<9p93un$hlu$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
<3...@z...fu-berlin.de>
NNTP-Posting-Host: h1.nat.wsp.zgora.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: galaxy.uci.agh.edu.pl 1002261099 18843 212.109.141.113 (5 Oct 2001 05:51:39
GMT)
X-Complaints-To: u...@u...agh.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 5 Oct 2001 05:51:39 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:73201
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@z...fu-berlin.de> napisał w wiadomości
news:3BB827F4.BC12F40B@zedat.fu-berlin.de...
:
: > : Nie, bylo to zapewne carpaccio. Wspolczesna wloska potrawa typu
: > : restauracyjnego. Robi sie ja z wysokiej jakosci poledwicy, lekko
: > : zamrozonej, by dala sie pokrajac w cienkie jak papier plasterki.
: > : Doprawia winegretem. Osobiscie wole tatara.
:
: fakt, dobre carpaccio z białym pieprzem, octem balsamico i oliwą jest co
: prawda niezłe, ale dobry tatar... Jadłem kieeedyś przed laaaty świetnego
: tatara niedaleko Hornej Lomny w minionej Czechosłowacji (obecnie Czeska
: Republika). Był wspaniały, do tego grzanki z czosnkiem i Radegast
: dvenactka.

No to napisze moje wrazenia smakowe. Okazalo sie, ze carpaccio mozna rowniez
kupic w hipermarkecie. Kupilam, rzucilam na chleb z maslem, polalam sosem
Workshire (nie wiem czy dobrze napisalam), sol, pieprz, curry. Nie jest takie
wyraziste w smaku jak tatar, ale smakowalo mi.
pozdr. Wilma

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
05.10 Waldemar Krzok
05.10 {Wilma}
05.10 Klient - rzeczoznawcyap - info
05.10 {Wilma}
05.10 Waldemar Krzok
05.10 Klient - rzeczoznawcyap - info
05.10 {Wilma}
06.10 Wladyslaw Los
08.10 {Wilma}
08.10 Wladyslaw Los
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6