Data: 2001-10-01 18:09:23
Temat: Re: Przyprawiona wolowina na surowo
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, October 01, 2001 8:01 AM
Subject: Re: Przyprawiona wolowina na surowo
> Tak, ale to nie byl tatar. Mieso nie bylo mielone, to byly plasterki
> ukrojone z calego kawalka, dlatego zadalam pytanie, bo pewnie jakos
inaczej
> przyprawia sie kawalek, a inaczej tatara.
>
> --
> Bozenka z Wilna :o)
>
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> ICQ 81838200
> http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> =================================
> Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
> Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
> =================================
>
> "{Wilma}" <w...@o...pl> wrote in message
> news:9p8t7e$5jr$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
> >
> > Użytkownik "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
> > news:9p8bvn$65h$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > : I oczywiscie miesko, bylo tak dobre, ze znikalo w mgnieniu oka. Czy to
> > : trudne? Usmiecham sie i prosze o pomoc :o)))))))))
> > :
> > : Bozenka z Wilna :o)
carpaccio ?
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|