« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ot-for-mail From: "Ostry" <M...@e...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przyprawy korzenne Date: Thu, 22 Nov 2001 09:52:59 +0100 Organization: TORMAN Lines: 12 Message-ID: <9tiedi$bqs$1@flis.man.torun.pl> References: <9tgjih$jnb$1@news.tpi.pl> <9tgpfo$b5l$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2 X-Trace: flis.man.torun.pl 1006419186 12124 158.75.50.2 (22 Nov 2001 08:53:06 GMT) X-Complaints-To: u...@m...torun.pl NNTP-Posting-Date: 22 Nov 2001 08:53:06 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:83218 Ukryj nagłówki > 8. Szafran jedna z najdroższych przypraw świata, powstaje z wysuszonych i |
Zobacz także