Data: 2009-03-30 21:19:20
Temat: Re: Pstrąg
Od: pSp <b...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 30 Mar 2009 12:39:09 +0200, Agnieszka napisał(a):
> Witam,
> zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o podanie ciekawego pomysłu na
> przyrządzenie pstrąga.
>
>
> Pozdrawiam
> Agnieszka
Nie bede odkrywczy - pstrag na masle ale duszony(?) Smaku w moim odczuciu
zawsze dodawalo mu maslo wyrobione z czosnkiem i natka pietruszki. Pamietam
ze szczegolnie mi smakowal pstrag grilowany "na karku" - grzbietem do gory
z takim maselkiem w srodku, najlepiej go podowali w Toruniu w knajpie
(nieistniejacej) salonik. Jezeli bedziesz blizej zainteresowana sposobem
podania, zapraszam na rozwiniecie :)
K.
|