Data: 2004-02-01 19:47:08
Temat: Re: Ptysiowe zakaski
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 01 Feb 2004 11:37:19 -0800, Waćpanna lub Waćpan *Magdalena
Bassett*, w wiadomości news:<401D556E.73809D77@olypen.com> zawarł, co
następuje:
> Piec 15
> minut w 220C/425F, otworzyc piec na pare sekund, zeby wypuscic pare,
> obnizyc temperature do 180C/350F i piec, az zlote.
A lepsze są, jak (gdy już się zezłocą) obniży się temperaturę jeszcze
bardziej i się je porządnie wysuszy, tak z 20 minut, bo inaczej w środku są
gumowate.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|