Data: 2009-01-07 09:49:33
Temat: Re: Pytanie 'makaronowe'
Od: Beata Mateuszczyk <b...@p...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Yarael Poof wrote:
> Ehmmm no i bądź tu mądry i pisz wiersze... Dobra - a tak technicznie?
> Robiłem sam ciasto na lasagne i i gotowałe "na pół", ale... raz, jak to
> gotować by się nie sklejało cholerstwo, dwa - ślizga sie toto w rękach,
> nie wyobrażam sobie nadziewania takiego "kalmara". Może coś nie tak
> robie? Nie tak gotuje albo co?
Więc może oszczędź sobie kłopu i zrób tak jak pisałam wcześniej. Nie
gotuj, a nadziewaj surowe. Jak dasz dużo sosu to zmięknie w czasie
pieczenia, a czas przygotowania skróci się o połowę.
Pozdrawiam
Bea
|