Data: 2012-01-31 13:02:05
Temat: Re: Pytanie techniczne dot. jajecznicy
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 31.01.2012 11:11, medea pisze:
>
>> , wiec do jajecznicy uzywam masla tylko w celach smakowych.
>
> Czyli dodajesz masło do jaj? Ja najpierw roztapiam masło. Z masłem nie
> ma już tego kłopotu co z olejem, ono daje się bez problemu rozprowadzić,
> wystarczy trochę poruszać rozgrzaną patelnią.
Najlepsza jest (MZ) jak smaży się ją na rozpuszczonym maśle, a dodatkowo
pod koniec wrzuci jeszcze kilka kosteczek masła - wychodzi wilgotna,
kremowa, idealna...
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|