Data: 2016-05-19 21:35:40
Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>
> Tobą ewidentnie coś rzuca
Scukrzyłam się.
Ewa
|