Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Robienie wody z mózgów młodzieży Re: Robienie wody z mózgów młodzieży

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Robienie wody z mózgów młodzieży

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj
e.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder8.news.weretis.net!news.uzoreto.com!pee
r01.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostra
da.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrad
a.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sat, 29 Apr 2023 00:32:17 +0200
MIME-Version: 1.0
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:102.0) Gecko/20100101
Thunderbird/102.10.0
Reply-To: a...@w...pl
Subject: Re: Robienie wody z mózgów młodzieży
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <tvms0t$26j64$2@dont-email.me>
<6426aa48$0$19614$65785112@news.neostrada.pl>
<u06oi1$1e950$1@dont-email.me> <u06pfk$1eiau$1@dont-email.me>
<6427d873$0$9611$65785112@news.neostrada.pl>
<644a60fd$0$2952$65785112@news.neostrada.pl>
<644bbd90$0$19604$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Language: pl
From: Akarm <a...@w...pl>
In-Reply-To: <644bbd90$0$19604$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 38
Message-ID: <644c4972$0$19614$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.184.128.200
X-Trace: 1682721139 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 19614 79.184.128.200:62701
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2497
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:383837
Ukryj nagłówki

W dniu 28.04.2023 o 14:35, Trybun pisze:

>
> Nie spotkałem się jeszcze z bezzapachowym bimberkiem.

Ja też. Oprócz tego jedynego razu.
Nigdy później nie udało mi się takiego wypędzić. Zawsze trzeba było
barwić karmelem, żeby zrobić z niego koniak lub whiskey. Ale i wtedy
wyrób był nienajgorszy. Kiedy poczęstowałem koleżankę
(prawniczkę-snobkę) kolorowym bimbrem, lanym z butelki po drogim
koniaku, to koleżanka zachwycała się aromatem i smakiem - czyli
doskonałym koniakiem. :D

> A specjalistów
> jakich znam w tej dziedzinie to tylko kwestia neutralizacji owego
> charakterystycznego posmaku.

Ano właśnie, rzecz w tej neutralizacji...
W stanie wojennym internet nie działał zbyt dobrze, nie dało się
sprawdzić najlepszych receptur tej neutralizacji dotyczących. ;)

> Inna sprawa to fakt że ów smak przeszkadza
> przede wszystkim tym którzy się po libacji tym trunkiem porzygali.

Bez wygłupów.
Kiedy rzygam, jest mi zupełnie obojętne po czym. Bimber ma najmniejszy
udział w odczuciach podczas rzygania. ;)

> Osobiście po bimbrze jeszcze mi się nie zdarzyło rzygać.
>

Kwestia ilości i kilku towarzyszących czynników.

--
-
Akarm
Nie trawię chamstwa, nieuctwa, bydła wszelakiego

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
02.05 Trybun
02.05 Trybun
02.05 Wiesiaczek
03.05 Trybun
03.05 XL wiosenna
03.05 XL wiosenna
05.05 Trybun
09.05 XL wiosenna
20.05 Trybun
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6