Data: 2000-02-07 14:21:50
Temat: Re: Rurki z kremem
Od: Aneta Baran <b...@c...cern.ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wrote:
> A jak serniczek ? Bo mnie wyszedl fantastycznie.
W następny weekend :-/ - w tym pojechałam na narty i po powrocie nie miałam
na nic siły :-( Tak swoją drogą, to jak tłusty był ten ser, którego
dodałeś? Bo kupiłam tego Brillat-Savarina, ale toto jest jak masełko,
70% tłuszczu, i obawiam się, że nieco za tłusty. Ale za to jak smakuje,
delicje :-)
> P.S. Czas teraz wklepac ten drugi przepis, ktory obiecalem :)
Czekam z niecierpliwością :-)
Anetek
--
A...@c...ch | http://chall.ifj.edu.pl/~aneta/
Anything is good and useful if it's made of chocolate.
|