Data: 2004-02-27 18:58:04
Temat: Re: Ryba po grecku i klopsy w czerwonej kapuście
Od: "ścierwo" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
> Zupelnie nie rozumiem skad ten szal pieczenia w folii. Czy to sie
> rozni (w wynikach) od "normalnego" pieczenia ?
To kwestia owczego pędu i wpływu reklamy. A różni się moim zdaniem bardzo.
Mięso pieczone w rekawie jest "zaduszone" i po prawdzie nie ma nic wspólnego
z mięsem pieczonym, bardziej z uparzonym. Rękaw jednak jest idealny dla
leniwych - nie trzeba mięsa dopieszczać podlewaniem, przewracaniem i tymi
wszelkimi innymi zabiegami. Wystarczy wstawić mięso i włączyć sobie wydeło.
ziuta
--
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
Sent: Thursday, February 12, 2004 8:07 PM
"to otwarta grupa i skoro ja moge tu pisac, to i scierwo tez moze."
|