| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ews.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: SOS SOJOWY Date: Fri, 7 Nov 2003 17:21:27 +0100 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 13 Message-ID: <boggq7$hou$1@inews.gazeta.pl> References: <5...@n...onet.pl> <bogg2t$4lt$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1068222087 18206 212.160.198.2 (7 Nov 2003 16:21:27 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Nov 2003 16:21:27 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2727.1300 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 X-User: xswedc X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:178452 Ukryj nagłówki > Dodatkiem melasy, lub karmelu. Jest mniej slony (lub wrecz slodkawy) od | |
Zobacz także