Data: 2007-01-08 23:15:13
Temat: Re: STEK
Od: "BaGRoS" <bagrosNO_SPAM@NO_SPAMo2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
JaMyszka wrote:
> On 8 Sty, 00:03, "BaGRoS" wrote:
> Discovery: "Chemia w kuchni".
> Facet opalał mięso palnikiem (aerozol) na brązowy kolor, a potem
> wkładał do duchówki na 3-4 godz. - 85 st. C.
> Nic sobie nie przypominam, by mówił coś o podlewaniu pieczeni - a
> wydaje mi się, że jest to dość długi czas pieczenia.
WIDZIAŁEM!!
Żeberka robił... Termometr mam do wbicia w mięso.
Kto widział taki palnik?
--
BaGRoS / GG#11282 / [at]tlen[dot]pl
:: http://www.BieliznaDlaCiebie.pl :: http://BoskiSen.pl ::
|