Data: 2007-01-08 23:19:01
Temat: Re: STEK
Od: "BaGRoS" <bagrosNO_SPAM@NO_SPAMo2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Aby otrzymac steki takie jakie opisujesz, nie jest potrzebna zadna
> marynata (raczej wrecz przeciwnie...), ani zreszta wyjazd do Warszawy
> (ani gdziekolwiek indziej).
kupowałem już dużo rodzajów, rzeźnik powiedział, że rozbef (czy jak się
pisze) najbardziej delikatny i miękki, minutenstek, i inne, lecz to nadal
nie to :/
> Postawowym warunkiem jest jakosc miesa (np. poledwica, w ostatecznosci
> antrykot), nastepnie sposob smazenia. Opisany np. tutaj :
> http://groups.google.fr/group/pl.rec.kuchnia/msg/98f
0ad9aa8a006d1?
kurna piekłem 3 minuty z jednej, może za długo???
--
BaGRoS / GG#11282 / [at]tlen[dot]pl
:: http://www.BieliznaDlaCiebie.pl :: http://BoskiSen.pl ::
|