Data: 2005-04-09 19:27:07
Temat: Re: Schabowy chrupki i miekki
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 9 avril 2005 ŕ 20:35:29, dans <d39798$l91$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> Użytkownik "@nn" <a...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:d396lh$hfk$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Użytkownik "szajbus" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>> news:d395aj$8bm$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> > Chcialem zapytac jak robicie
>> > to ze schabowy jest chrupiacy i nie twardy
>> > bo wychodzi mi twardy
>>
>> Może je za bardzo rozbijasz...
>> Ania
>>
> Mi się wydaje, że schabowego nie da się "za bardzo rozbić". Im bardziej
> rozbity, tym miększy.
Rozbijanie schabowego nie ma najmniejszego sensu, a tak bardziej
ogolnie, skad ta mania rozbijania miesa ? Spotkalam sie juz z
propozycja rozbijania poledwicy tez -/
> Pewnie zbyt krótko smażysz. I tyle.
Dokladnie na odwrot ;)
Ewcia
--
Niesz
|