Data: 2003-05-02 13:23:06
Temat: Re: Ser feta
Od: "pamana" <p...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MaZi" <m...@h...pl> napisał w wiadomości
news:b8tlmq$sl$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
> Elżbieta <w...@g...pl> wrote:
> > Miałam ser feta z Mlekowity. Postanowiłam użyć go do sałatki, no i
> > muszę przyznać, że się trochę zaskoczyłam jego konsystencją. Na
> > opakowaniu tak ładnie wyglądał pokrojony w kostkę. Natomiast mój był
> > bardzo miękki, prę dzej do smarowania niż krojenia, gdy chciałam
> > pokroić to się rozsypywał i przyklejał do noża, rąk i wszystkiego
> > wokół. jak w takim razie pokroić go ładnie w kostkę do sałatki??
> > Możecie zaproponować coś z czym się dobrze skomponuje taki ser? Jak
> > mój mały alergik nie dostanie w przeciągu kilku dni wysypki, to może
> > ten ser na dłużej u nas zagości.
> >
> > Elżbieta
>
> nastepnym razem poszukaj fety produkowanej przez niemiecki Hochland, co
prawda
> z krowiego mleka ale genialnie sie kroi gdyz ser jest twardawy
>
> --
> Mariusz a.k.a MaZi at m...@h...pl
> GG 1199353
> witam
ja bardzo lubie z Mlekovity bo jest smaczny i polski a do slatatki to go
poprostu niekroje tylko krusze palcami.
pzdrawiam
paula
|