Data: 2012-08-03 16:50:35
Temat: Re: Sklepowe ogórki...
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-08-03 18:36, obywatel Aicha uprzejmie donosi:
> małosolne, a właściwie zerosolne - czy jest jakaś szansa, żeby je
> doprowadzić do stanu oczekiwanego domowymi metodami?
> Tzn. włożyć do czegoś (czego?), poczekać 2-3 dni i wyjąć takie jak
> trzeba. W chwili obecnej tylko w skórce czuje się smaczek, reszta jest
> normalnym, zielonym ogórkiem.
Żeby doprowadzić do skiśnięcia najlepiej (chyba) zalać wodą z kiszeniaków.
Ale żeby się bardziej zmałosolniły, to nie wiem, nie próbowałam nigdy.
qr.a
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
|