Data: 2001-08-12 09:13:03
Temat: Re: Slawni kucharze
Od: <n...@m...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Użytkownik <n...@m...ch> napisał w wiadomości
news:57e2.00000000.3b742e5c@newsgate.onet.pl...
> > Nie przesadzaj! Uznaj kuchnie za sztuke, powiedzmy... uzytkowa.
>
> Czyt.: rzemiosło.
No jasne, ze rzemioslo!
Najbardziej zaszczytnym tytulem dla tych wszystkich Bocusow i innych Robuchonow
jest tytul Najlepszego Rzemieslnika Francji (Meilleur Ouvrier de France).
Kalina
>
> --
> Konrad J. Brywczyński should it be implausible
> b...@w...pdi.net that a man can supervise
> www.kjb.w.pl the construction of light
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|