Data: 2017-08-11 20:05:35
Temat: Re: Smaki
Od: k...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu czwartek, 10 sierpnia 2017 20:25:59 UTC+2 użytkownik Animka napisał:
> To znaczy, że &kropelka sobie ze mnie zadworowała :-D
Dziób u głowonogów to takie dwie czarne chitynowe płytki w tym, no,
otworze gębowym. Nic strasznego, tylko że jakby ciężko przegryzalne:)
A jak się boisz oczu, to poza tym, że ciężko je wypatrzeć jak się nie
wie, gdzie się znajdują (bo są praktycznie takiego samego koloru,
jak ośmiornica), to wystarczy odciąć dwa-trzy centymetry pomiędzy
paszczą a głową i jest po sprawie. To naprawdę gorzej brzmi, niż
jest w rzeczywistości - przygotowanie salcesonu jest dużo bardziej
emocjonujące, niż głowonogów.
Pozdrawiam,
--
Karol Piotrowski
|