Data: 2002-11-15 17:08:00
Temat: Re: Smażony żółty ser
Od: "skie" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A ja panierke robie: jako - maka - jajko - bulka.
"Jola L-L" <j...@i...pl> wrote in message
news:ar2uiu$aov$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
> news:6447-1037363347@213.17.138.62...
> >
> > taki który się po smarzeniu dobrze ciagnie (min 10 cm) ;-)))
> > Mnie najbardziej odpowiada salami. (i kotleciki sie ładnie wykrawa -
> > wystarczy pociąć na centymetrowe plasterki.
>
> kup ser salami z przyprawami jest pikantniejsze niz zwykle salami, wtedy
juz
> nie musisz przyprawiac
>
>
> > Jak chcesz - ja robię typową: jajko i tarta bułka - bawię się jedynie
> > dodatkami aromatycznymi (zioła i przyprawy - za każdym razem inaczej)
> > Qwax
>
> koniecznie dwa razy: czyli jajko, bulka, jajko, bulka i jak schabowego
dalej
> na patelni na zloto. Pycha.
>
> Jola L-L
>
>
|