Data: 2002-11-15 13:49:39
Temat: Re: Smażony żółty ser
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
news:6447-1037363347@213.17.138.62...
>
> taki który się po smarzeniu dobrze ciagnie (min 10 cm) ;-)))
> Mnie najbardziej odpowiada salami. (i kotleciki sie ładnie wykrawa -
> wystarczy pociąć na centymetrowe plasterki.
kup ser salami z przyprawami jest pikantniejsze niz zwykle salami, wtedy juz
nie musisz przyprawiac
> Jak chcesz - ja robię typową: jajko i tarta bułka - bawię się jedynie
> dodatkami aromatycznymi (zioła i przyprawy - za każdym razem inaczej)
> Qwax
koniecznie dwa razy: czyli jajko, bulka, jajko, bulka i jak schabowego dalej
na patelni na zloto. Pycha.
Jola L-L
|