Data: 2002-11-15 12:56:33
Temat: Re: Smażony żółty ser
Od: "kaktus1" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki za sugestie !
Pozdrawiam Kaktus.
Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
news:6447-1037363347@213.17.138.62...
> >
> > Mam pytanko czy ktoś ma doświadczenie w przygotowywaniu kotletów z
> żóltego
> > sera ?
> sądzę że wielu kucharzy i uczestników grupy
>
> > Jaki ser ?
>
> taki który się po smarzeniu dobrze ciagnie (min 10 cm) ;-)))
> Mnie najbardziej odpowiada salami. (i kotleciki sie ładnie wykrawa -
> wystarczy pociąć na centymetrowe plasterki.
>
> > Jak się robi panierkę ?
>
> Jak chcesz - ja robię typową: jajko i tarta bułka - bawię się jedynie
> dodatkami aromatycznymi (zioła i przyprawy - za każdym razem inaczej)
>
> Pozdrawiam
> Qwax
>
|