Data: 2013-10-09 13:10:38
Temat: Re: Śmierdzący przepis
Od: s...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 9 października 2013 12:23:42 UTC+2 użytkownik olo napisał:
> U�ytkownik napisa� w wiadomo�ci grup
>
> > No dobra, podajďż˝ przepis:
>
> >
>
> Troch� przerobi�em tw�j przepis.
>
> 1. Kupuje si� (Ka�esz kupi� - dla zatrudniaj�cych s�u�b�) ser Vieux
>
> Boulogne,
>
> ale poniewaďż˝ jest trudny do nabycia, to opakowanie sera limburskiego.
>
> 2. Wk�ada si� ten ser do szczelnego pojemnika i pozostawia
>
> w temp. pokojowej.
>
> >3) Uff.. Tera mo�emy si� napi�.. Czekaj�c a� ten ser "dojrzeje"
>
> 4. Po tygodniu przestajemy pi�, ser ju� dostatecznie �mierdzi.
>
> (Hardcorowcy mogďż˝ jeszcze tydzieďż˝ poczekaďż˝.)
>
>
>
> pzdr
>
> olo
1) Zmień kodowanie, bo cholernie ciężko się czyta Twoje posty.
2) Co się zaś tyczy śmierdzących serów, to polecam wyjazd do Pepików (Czechy).
Mają tam taki serek co się ROMADUR zowie. ŚMIERDZI pod niebiosa, albo jeszcze
wyżej!! ALE... Ze świerzutkim chlebusiem, takim jeszcze ciuta ciepłym jest to NIEBO
w gębie!!
3) Radzę spróbować !!
|