Data: 2006-06-06 13:51:37
Temat: Re: Sól morska, sól kamienna.
Od: "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Użytkownik Dominik Jan Domin <d...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:e63s6m$om9$...@n...onet.pl...
> Użytkownik "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> napisał w wiadomości
> news:e63mjb$vdp$1@news.onet.pl...
> >> Tak?? A jakie?? Dotychczas byłem uczony, że TYLKO NaCl ma słony smak.
Tak jak nie rozumiesz wątku, tak samo nie rozumiesz czego byłeś uczony...
(...)
> Zdanie "a to i owszem" odnosi się, ze warto uzyć lubczyku zamiast soli czy
> kostek bulionowych. Lubczyk na moje pokresla smak, zwłaszcza mięsny.
(...)
Nie dogadamy się. Czytaj _całość_ postu.
A może lepiej całość wątku na następny dzień?
Nie odróżniasz NaCl od _soli_ jako takich.
Nie widzisz różnicy między NaCl a zawartością sodu w potrawie.
Szczęśliwie zauważasz, że można sól (NaCl) zastąpić np. lubczykiem.
To dobrze wróży, ale summa sumarum - nie przeszkadzaj w dyskusji,
lepiej doczytać co piszą inni.
Zdrówka - Wojtek H.
|