| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!grzesjan From: g...@o...pl-NOSPAM (Grzegorz Janoszka) Newsgroups: pl.regionalne.krakow,pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sprzet do fondue Date: 7 Feb 2001 11:52:35 GMT Organization: news.onet.pl Lines: 20 Message-ID: <s...@p...adm.onet.pl> References: <3...@c...edu.pl> <3...@c...law.uj.edu.pl> <s...@p...adm.onet.pl> <3...@c...edu.pl> NNTP-Posting-Host: plus.adm.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 981546755 21893 213.180.129.136 (7 Feb 2001 11:52:35 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 7 Feb 2001 11:52:35 GMT User-Agent: slrn/0.9.6.2 (Linux) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.regionalne.krakow:85362 pl.rec.kuchnia:43365 Ukryj nagłówki Nawiązując do postu z Wed, 07 Feb 2001 12:31:55 +0100 autorstwa Sebastian Maliszczak | |
Zobacz także